Smo inovativno podjetje z bogatimi izkušnjami in izdelanim renomejem na področju proizvodnje izdelkov iz plastičnih mas ter epoksidne smole in vlaken. Veljamo za zanesljivega partnerja in kakovostnega proizvajalca. Z našo dejavnostjo nadgrajujemo uspešne temelje predhodnega podjetja Erplast, katero je bilo ustanovljeno že leta 1975.

V več kot 40 letih svojega delovanja in nenehne rasti je iz takrat majhnega družinskega podjetja le-to postalo pomemben člen v dobaviteljski verigi visoko renomiranih podjetij in zaupanja vreden poslovni partner, katerega glavne vrednote so kakovost,  odgovornost in nenehna skrb za kupca.

Celovite storitve:

Nenehna in celovita skrb za kupca je eno glavnih odlik in zavez našega podjetja. Kot razvojni dobavitelj aktivno sodelujemo pri razvoju prototipov in izdelavi vzorčnih serij, v končni fazi pa izdelke tudi serijsko izdelujemo. Na področju tovrstnega razvoja in sodelovanja s kupci imamo dolgoletne izkušnje, kot pomembno prednost pa si štejemo tudi lastno proizvodnjo brizgalnih in drugih orodij, kar zagotavljamo skupaj s podjetjem Kems. S takšnimi oblikami sinergije učinkovito zmanjšujemo stroške in zagotavljamo kakovostne in konkurenčne storitve v zadovoljstvo naših kupcev.

Kakovost:

Skrb za kakovost je na zahtevnih visokotehnoloških trgih ključnega pomena ter samoumevna. V našem podjetju se zavedamo pomena in vloge naših izdelkov, ki so vgrajeni v različne  sisteme pri naših kupcih. Vse to zagotavljamo s pomočjo sodobne merilne opreme v našem oddelku kakovosti. V skladu z našimi poslovnimi usmeritvami  smo tako že leta 1999 pristopili k izgradnji sistema kakovosti ISO 90001, kar nam zagotavlja obvladovanje vseh vidikov kakovosti.

Skrb za okolje:

Usmeritev našega podjetja je družbeno odgovorna. Skrb za zaposlene kot tudi za naše širše okolje je ena glavnih vrednot v našem podjetju. Razpolagamo  z moderno proizvodno opremo ter urejeno vitko proizvodnjo, kar bistveno prispeva h kakovosti delovnih pogojev v našem podjetju ter pozitivnemu vplivu na širšo okolico.

SET-TRADE d.o.o.
Storitve, proizvodnja in trgovina
Davčna: 67867529
Matična: 1318551000

Sedež podjetja
Sv. Andrej 8,
1251 Moravče

Proizvodni obrat
Planina pri Cerknem 51,
5282 Cerkno
M: (041) 610 914
F: (05) 372 33 76
E: settrade@siol.net

Proizvodni obrat
Platiševa ulica 39,
5282 Cerkno
M: 041 568 182
E: erplast@siol.net